Днес е дългоочакван ден – звездно събитие,  което чертае пътя

...
Днес е дългоочакван ден – звездно събитие,  което чертае пътя
Коментари Харесай

Днес изгрява Витлеемската звезда!

Днес е дълго чакан ден – звездно събитие,  което чертае пътя на човечеството през идващите 200 г.  Астрологическата Нова година пристигна със съвпад на Юпитер и Сатурн във Водолей. Преди 2000 година това обединение - наречено Витлеемска звезда, е било предсказание, което демонстрира Рождеството на Спасителя.

Темата на декемврийския брой на Списание 8 е отдадена на този показателен развой, който стартира тъкмо през днешния ден и ще бъде като вълна, която ще тласне човечеството в дълго чаканата Ера на Водолея – ера на нематериалност, човещина и осъзнаване. (Епохата на Водолея е голям цикъл от 25 920 година, който е почнал съгласно Учителя Петър Дънов на 22 март 1914 година, само че би трябвало да минат 300 година, до момента в който усетим същината на смяната.)  
Какво тъкмо се случва през днешния ден? Според астролога на Списание 8 Галя Герасимова - съвпадът на двете планети към този момент е под въздействието на въздуха. Последните 200 година те бяха в земната буря, заради което човечеството бе обладано от свръхматериализъм и лакомия.
Златен век за България
„ Сега обаче е ред на въздушната буря – тя е лекост и пъргавина. Въздухът завзема незабавно пространството и основната дума е шерване. Въздухът е споделено пространство. Не можем да кажем – това парче въздух е мое, това парче въздух е твое. – изяснява Галя Герасимова. - Земята е буря, при която има „ мое ” и „ твое ” – тя ражда желанието за владеене, реализация, сигурност. Въздушният детайл е на мисълта, връзките, връзките, образованието, културата. Предишният въздушен цикъл е бил време на стопански и културен напредък на България, определян като втори златен век на България при цар Иван Асен II. ”
Нека бъде Светлина!
„ Досега в земната буря на Юпитерово–Сатурновите срещи фокус беше измеримият резултат в веществен проект, в този момент ще стане шерването, общността, свободата, концепциите. Промяната няма да е с магическа пръчка, инерцията е мощна, само че кой преди 30 години е предполагал, че през днешния ден с телефона си ще работим, поддържаме връзка, пазарим, управляваме бизнес, преписка, реклама, фотоси, филми, телевизия ”, изяснява още приятелят на Списание 8.

Астрологичното събитие през днешния ден отваря необятно прозорците ни, с цел да влезе Светлина, пресен въздух и да проветри мислите ни. „ Диханието е живот и това ни напомня в този момент Ковид, прицелен в дробовете ни. Но не би трябвало да гледаме към него със боязън, заболяванията и страданията  унищожават старите ни задължения ”, изяснява Галя Герасимова в огромната тематика на декемврийския брой на Списание 8.
Според астролога при започване на 2021-а към момента ще има мощни спорове сред съхраняващите и реформиращите сили, само че оптимистичната нотка към този момент ще звучи.Какво още да чакаме от 2021 година?Каква е прогнозата за пътя на човечеството на световноизвестния преподавател и биолог Брус Липтън? Какви са посланията на създателя на бестселъри психотерапевта Рюдигер Далке? Четете единствено в Списание 8! Можете да поръчате броя тук. За абонамент - тук.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР